Gedragsbegeleiding

Bij Hondsdraf kunt u ook terecht bij ongewenst gedrag van uw hond. Door het verbeteren van de communicatie en veranderingen aan te brengen in de leefomgeving kunnen we het welzijn van u en uw hond vergroten.
Ervaart u problemen? Ongeacht de leeftijd van uw hond kan hieraan gewerkt worden. Mijn uitgangspunt is de band tussen u en uw hond. Ik coach u om op een constructieve, positieve manier te werken aan de oorzaak van het gedrag.
Ik maak hierbij gebruik van de Connectiemethode©. Dit is geen trainingsmethode maar een manier om vriendelijk en conflictvrij met honden samen te leven. Bij de Connectiemethode leer ik je kijken naar het natuurlijke gedrag van je hond en hoe je hier het beste mee om kunt gaan om zo een unieke wederzijdse en respectvolle band op te bouwen. Doel is dat hond en mens het samen goed hebben.
Wilt u ook dat u en uw hond het samen goed hebben? En wilt u een fijne band opbouwen met uw hond? Spreekt mijn aanpak u aan? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak 06-46496925 of stuur een mail.